Agg Dániel

Agg Dániel

É 08-0529 építész tervező
SZÉSZ 08-0529 építészeti szakértő
SZÉS2 08-0529 épületszerkezeti szakértő
SZÉS4 08-0529 épületfizikai szakértő
SZB 08-0529 beruházási szakértő

+36 20 508 0878

 

Lőczi Gergő

Lőczi Gergő

É 01-6216 építész tervező

+36 30 375 1902

Üzletnyitás előtti szakértés és tanácsadás

üzleti ingatlannál: vendéglátóhely, kereskedelmi egység, iroda, stb.

≤150 m2 | Budapesten br. 80.000,- Ft, Pest megyében br. 80.000-90.000,- Ft

>150 m2 | egyedi ajánlat alapján

A kereskedelmi, szolgáltató, szállás jellegű, és vendéglátó egységek leendő üzemeltetőit segítjük a helyszín kiválasztása előtti műszaki tanácsadással Budapesten és Pest megyében, hogy biztosak legyenek a megfelelő és alkalmas helyiség vételében, vagy bérlésében.

Szeretne anélkül megnyitni, hogy a nyitáshoz vezető út elnyúlna, mint a rétestészta?

Az idő pénz, ne vesszen el a műszaki és társasházi lehetőségek - átalakítási költségek - helyi szabályozási keretek Bermuda-háromszögében! Hívjon, és segítünk üzletének tervezhető és ellenőrizhető pénzügyi keretek közötti beindulásában!

Mit kapok?

Kezdeti megbeszélés

A tervezett tevékenységek leírásának (amely térjen ki a létszámadatokra is műszakonkénti bontásban), illetve az előzetesen megfogalmazott kérdései, elvárásai elolvasása után felhívjuk, és mi is kérdezünk. Ha a válaszhoz szükséges még valamilyen adatszolgáltatás (pl. tulajdoni lap, térképmásolat, dokumentáció, stb.), jelezzük, illetve ha kell, pontosítjuk a kérdéseket. Pest megyében a távolság, illetve 150 m2 feletti üzleti ingatlannál a megfogalmazott kérdésektől is függően meghatározzuk a szolgáltatási díjat. Ezután egyeztetünk időpontot a helyszíni szemlére.

Háttérvizsgálat

A helyszíni szemle előtt felkészülünk, és átnézzük a vizsgálandó ingatlanra vonatkozó szabályozás megfogalmazott kérdésekhez releváns részét. Ha átalakítás, vagy bővítés a terv, korlátozza-e a lehetőségeket valami (pl. klíma kültéri egység elhelyezhetősége), stb.

Helyszíni szemle

Helyszíni szemle keretében szemrevételezzük a meglévő állapotot. Kiemelt figyelmet fordítunk annak telepítésére, térbeli összefüggéseire, funkcionális rendszerére, alaprajzi és metszeti elrendezésére, állapotára, az épületgépészeti igények kielégíthetőségére, illetve az esetleges károsodások nyomaira, és azok okának felderítésére.

Ha vásárlás/bérlés után belső átalakítást, felújítást, vagy bővítést is tervez, ellenőrizzük a nettó alapterületet, a belmagasságot, illetve felmérjük a szükségesnek ítélt helyiségrészeket.

Személyes konzultáció

Egy kávé mellett leülünk megbeszélni a helyszíni szemle tapasztalatait, és megnézzük, hogyan valósíthatóak meg a megfogalmazott elvárások. Ha szükséges, rajzolunk is.

A cél megbizonyosodni arról, hogy a tervezett tevékenység az illetékes szakhatóságok (elsősorban a Népegészségügy és NÉBIH) által is elfogadható módon lesz végezhető itt, és fel tudjuk mérni, mennyibe kerül az ingatlan olyanra alakítása, amilyenre Önnek szüksége van! A kezdeti beruházási költség nagyban meghatározza a megtérülést.

Mindezek fényében vonunk konklúziót, és fogalmazzuk meg javaslatainkat, ami lehet vásárlás/bérlés, inkább tovább keresés, illetve ha a megoldáshoz az is szükséges, a program átgondolása, optimalizálása, ezáltal kifizetődőbbé tétele.

A végén aláírjuk az előkészített teljesítési igazolást, ami alapján kiállítjuk a számlát.

Üzletnyitás előtti műszaki tanácsadás

üzleti ingatlannál

≤150 m2 | Budapesten br. 80.000,- Ft, Pest megyében br. 80.000-90.000,- Ft

>150 m2 | egyedi ajánlat alapján

*A „Megbízom” gombra kattintva a kapcsolatfelvételi űrlapra jut, melynek kitöltésével jelezheti megbízási, illetve ajánlatkérési szándékát. Az üzenet mezőben adja meg a vizsgálandó helyiség címét és területét, illetve a tervezett tevékenységek leírását (amely térjen ki a létszámadatokra is műszakonkénti bontásban), az előzetesen megfogalmazott igényeit, elvárásait és a számlázási adatait. A feltüntetett alapterület nettó alapterületre vonatkozik.