Rólunk

Agg Dániel

Agg Dániel

okl. építészmérnök      
építész tervező, ügyvezető      
építészeti és épületszerkezeti szakértő

É, SZÉSZ, SZÉS2, SZÉS4, SZB 08-0529

+36 20 - 508 08 78

agg.daniel@ffstudio.hu

További információ > 

Lőczi Gergő

Lőczi Gergő

okl. építészmérnök      
építész tervező

É 01-6216

+36 30 - 375 19 02

loczi.gergo@ffstudio.hu

 

  Biztonságot nyújtunk ügyfeleinknek az ingatlanvásárlás előtti tanácsadástól kezdve a beköltözésigjó döntések meghozásához adott segítségünkkel. Költséghatékony szemlélettel és alapossággal dolgozunk értük. Megbízóink előzetes elképzelését megvizsgáljuk generáltervező építész szemmel is, és ha ennek során buktatót észlelünk, feltárjuk az okát és megkeressük a megoldást. Ezután ebből az elképzelésből olyan közös pozitív célt, pontosabban tervezési programot fogalmazunk meg, amely minden szempontból, vagyis az elvárások, lehetőségek, szabályozás és ár szempontjából is megvalósítható.

  Ezután ezt a tervezési program rögzítette keretet töltjük ki egyre jobban a részletekkel. Közben a fókuszt a létrehozandó terekben folyó tevékenységekre és az egyéni szükségletekre helyezzük: azokban ki hol mikor mivel/kivel mit és hogyan csinál, ahhoz mire van szüksége. Azért tartjuk rendkívül fontosnak ha mindennek van helye és értelme, mert így lehet a végeredmény igazán költséghatékony, mert így lehet a lehetőségekből a legtöbbet kihozni: vagy kevesebb alapterületen megvalósítani a célt (=kisebb bekerülési költség), vagy a rendelkezésre álló területen minél többet megvalósítani (=magasabb profit). Megbízói igény esetén ezt szívesen fokozzuk egészen addig, amíg a rendelkezésre álló alapterületen a hagyományos megközelítéssel lehetségeshez képest akár cca. 1,2-1,5-szer akkora programot meg nem valósítunk kényelemvesztés nélkül, egyedi igényre szabott ügyes bútorozással kombinált nagyon átgondolt térhasználattal. Ez a szemléletmód és megközelítés új építésnél még csak hasznos, egy működő üzem bővítésének üzemleállás nélküli megvalósításához viszont már inkább szükséges. A tevékenységekre és szükségletekre alapozott tervezés során elengedhetetlennek tarjuk még a komplex gondolkodást, azaz az építészet, belsőépítészet, design és más társtervezői szakági munkarészek, illetve a kivitelezés sajnálatos szétválásának újra egyesítését, egy kézben tartását.

  Fontos számunkra, hogy a nap végén mindenki elégedett legyen a jó végeredménnyel, amihez - legyen szó otthonról, vagy munkahelyről - a Megbízó, Tervező és Kivitelező alkotta csapat tagjainak mind oda kell tennie a magáét. Azért dolgozunk, hogy ügyfeleink ne egy nyomasztó, kezeik közül kifolyó, hanem egy izgalmas és örömteli folyamatként éljék meg projektjeiket, amit ők értékelnek. A közös munka során hosszútávú kapcsolatot építünk ki egymással, ezért a további építészeti, belsőépítészeti, illetve egyéb tervezési, átalakítási, felújítási, karbantartási munkáikat is gyakran velünk terveztetik, végeztetik.

  Tapasztalja meg Ön is a különbséget a tervezéstől a kivitelezésen át a költözésig:      
Fines Finium Studio építésziroda - ahol az Ön használatbavétel utáni elégedettsége a termék!

 

Mit kínálunk Önnek és ingatlanjának?

Ha Ügyfelünk tervdokumentáció elkészítésével bíz meg minket      
További információ > 

Ha Ügyfelünk tervdokumentáció elkészítésével és kivitelezésben való közreműködéssel bíz meg minket      
További információ > 

Ha Ügyfelünk kivitelezésben való közreműködéssel bíz meg minket      
További információ >