Agg Dániel

Agg Dániel

É 08-0529 építész tervező
SZÉSZ 08-0529 építészeti szakértő
SZÉS2 08-0529 épületszerkezeti szakértő
SZÉS4 08-0529 épületfizikai szakértő
SZB 08-0529 beruházási szakértő

+36 20 508 0878

 

Lőczi Gergő

Lőczi Gergő

É 01-6216 építész tervező

+36 30 375 1902

Okosotthon szakértő partnerünk:

Mirabilis Home

Mirabilis Home

Okosotthon telepítés és támogatás

automatizálás | szabályozás | ellenőrzés távolról is

Egyedi ajánlat alapján.

Nem a világítás telefonunkról való kapcsolgatását jelenti az okosotthon. Az okosotthon rendszer az eszközeink szokásainkhoz idomított automatizálásával, szabályozásával és vezérlésével nyújt kényelmet, funkcionalitást és biztonságot, akár távolról is. Tudta, hogy bontás nélkül utólag is könnyen kialakítható, nem igényel óriási befektetést, sőt megfelelő lokáció mellett az ingatlanja értékét is többel növeli, mint amennyibe került?

Intelligens otthona törődik Önnel!

Rendszerfüggetlen okosotthon szakértő partnerünkkel, a MirabilisHome-mal, ragaszkodunk a kiváló minőséghez. Éppen ezért köteleződtünk el leginkább a lengyel székhelyű FIBARO mellett, mely világszerte vezető szerepet tölt be az automatizált okosotthon rendszerek fejlesztésében, forgalmazásában. A FIBARO rendszer kompatibilitásának köszönhetően lehetőségünk nyílik szinte bármilyen elektromos eszköz működését automatizálni, szabályozni, valamint távolról ellenőrizni. Például: világítás, fűtés, klíma, redőnyök, riasztó, kapu, kamera- és hangrendszer, házimozi, öntöző rendszer, háztartási eszközök és még számtalan vetülete mindennapi életünknek. 
A FIBARO vállalat egyedülálló vezeték nélküli Z-Wave okosotthon rendszere a világ bármely pontjáról irányítható telefonnal, laptoppal, tablettel. 
A vezeték nélküli kialakítás mindemellett azt is lehetővé teszi, hogy mindez különösebb bontási és átalakítási munkák nélkül is megoldható legyen abban az esetben is, ha a ház vagy lakás építésekor ilyen igényekre még nem gondoltak. Így a telepítési költségek is töredékére redukálódtak. Egy komplett vezeték nélküli FIBARO rendszer telepítése ma már jóval szélesebb rétegek számára vált elérhetővé.

Milyen részekből épül fel egy smarthome rendszer?

A rendszer különböző érzékelőkből – mozgás, nyitás, hőmérséklet, fény, füst, szén-monoxid, nedvesség, fagy, rezgés -, valamint speciális vezérlő modulokból és kiegészítőkből épül fel, melyeket a központi vezérlő egység fog össze, felügyel és irányít.  
A Z-Wave hálózaton keresztül ide érkeznek be az egyes érzékelőktől és rendszerelemekről az információk, itt kerülnek feldolgozásra, majd innen továbbítódnak a végrehajtandó parancsok az egyes vezérlő modulok felé.  
A komplett rendszer igényeinek megfelelő programozás szintén a vezérlő egységen történik. A távoli ellenőrzés és vezérlés ingyenes mobilalkalmazásokon és online webes felületen keresztül válik lehetővé. A rendszer elemei design és anyaghasználat tekintetében magas esztétikai szintet képviselnek, jól illeszkednek bármilyen adott enteriőrbe. 
A rendszer kezelőfelülete, mobilos applikációja felhasználóbarát, könnyen kezelhető. 
A FIBARO rendszere rugalmasan bővíthető, a későbbiekben a tulajdonos változó igényeinek megfelelően módosítható, kiegészíthető, átprogramozható.

Mi az a Z-Wave technológia?

A Z-Wave technológia egy adott rádiófrekvencián működő, vezeték nélküli zárt rendszerű kommunikációs protokoll, melyet kifejezetten az otthoni automatizálási területre fejlesztettek ki, így a technológia működést nem hátráltatják falak és emeletek.  
Ennek köszönhetően a FIBARO rendszer a meglévő otthonokba is könnyűszerrel telepíthető és bővíthető anélkül, hogy bármilyen bontással, véséssel, illetve egyéb átalakítással járó munkálatokat igényelne, sőt költözés esetén egyszerűen áttelepíthető akár az egész rendszer. 
A FIBARO okosotthon rendszerei zárt szabványú eszközökkel dolgoznak a WiFi sávtól elkülönítve, így internet hálózat kiesése esetén is biztosítják az eszközök zavartalan működését.

OKOSOTTHON – A SZÜKSÉGES KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG

Egy intelligens otthon megteremti az elektromos eszközök automatizálását, időzítését, valamint távoli elérést és szabályzását, melynek fő célja a biztonság, kényelem és a költség-, energia megtakarítás fokozása.

garantált fajlagos értéknövelés - biztonságos rendszer – felhasználóbarát - kompatibilitás - meglévő otthonba bontás nélkül telepíthető - megfizethető ár kiváló minőség - energia, pénz és időmegtakarítás, környezetvédelem - innovatív design - széles funkcionalitás

Megoldásaink

Világítás

Világítás

Képzelje el, hogy már nem kell gondoskodnia a világítás be-, és kikapcsolásáról, mert ezt az okosotthon eszközök megteszik Ön helyett, akár anélkül is, hogy Ön otthon tartózkodna.

Kapuvezérlés

Kapuvezérlés

A kapunyitási modul beiktatásával az otthona beméri, milyen távolságra van és a megfelelő pillanatban ki fogja nyitni a garázskaput, majd az autója leparkolása után be is csukja azt. Nem szükséges a kapuk távirányítóját keresgélni, hiszen az otthona tárt kapukkal várja Önt.

Árnyékolás, redőny

Árnyékolás, redőny

Használja ki az épületautomatika adta lehetőségeket és győződjön meg róla, milyen kényelmes, amikor minden magától működik. Redőnyök automatizált működtetése előre programozva, automatikus vezérlő rendszer az időjárási viszonyokhoz igazítva.

Automatikus hűtés, fűtés

Automatikus hűtés, fűtés

Érkezzen meg a munkából vagy nyaralásból egy megfelelően felfűtött vagy éppen lehűtött otthonba, mely tele van friss, megfelelő páratartalmú levegővel! Használja az ütemező üzemmódot és bármelyik évszakban vagy napszakban igazítsa a fűtést/hűtést a lakók szükségleteihez.

Biztonságos otthon

Biztonságos otthon

A biztonságérzet az egyik legértékesebb dolog, melyet magunknak és a szeretteinknek biztosíthatunk. Amikor az otthonunk biztonságban van, élvezhetjük a családdal töltött időt, hódolhatunk a hobbinknak vagy pihenhetünk. Távvezérelt kapu- és ajtónyitás, integrált riasztórendszer, az őrző-védő szolgálat automatikus kihívása

Óvni és védeni

Óvni és védeni

Veszély esetén főleg a hozzátartozóinkra gondolunk, és arra, vajon biztonságban vannak-e. A FIBARO eszközöknek köszönhetően biztos lehet abban, hogy kontrollálja a helyzetet, mivel otthona azonnal reagál a vészhelyzetekre. Potenciális veszély előrejelzés, állandó videó elérés.

Multimédia és háztartás

Multimédia és háztartás

Személyre szabott megoldások, mely megkönnyítik a napi szintű háztartást, legyen szó egy igény szerinti automata porszívózásról vagy időzített intelligens mosásról. Okos otthona tökéletes moziélményt és igazi bulihangulatot tud nyújtani Önnek és barátainak.

Gyönyörű kert

Gyönyörű kert

Gyönyörködjön kertjében és élvezze a saját udvarát felesleges erőfeszítések nélkül! Gondoskodjon minden szegletéről, ütemezze a fűnyírás és locsolás gyakoriságát az időjárási viszonyok, évszakok és a növények igényeinek megfelelően, jelenlétérzékelő világítás, automata medencefűtés.

Távoli ellenőrzés

Távoli ellenőrzés

Intelligens otthon rendszerét távolról bármikor ellenőrizheti és szükség esetén lekapcsolhatja a rendszerbe kötött elektromos eszközöket, berendezéseket vagy épp bezárhatja a garázskaput, kertkaput, ha elfelejtette. Okosotthon rendszere értesíti, ha mozgást észlel a ház körül vagy a lakásban, illetve, ha megszólal a riasztó. Ebben az esetben azonnal monitorozhatja ingatlanját a telepített kamerák segítségével.

 

Munkafolyamatunk

1. Konzultáció

A konzultáció célja a felmerült igények megismerése, amelyet követően egy szakszerű megoldásjavaslatot készítünk.

2. Egyedi tervezés

A javaslat elfogadását követően elkészítjük a rendszertervet, összeállítjuk a szükséges eszközöket.

3. Beszerelés

A helyszínen a terveknek megfelelően bontás- és pormentesen minden eszközt beszerelünk.

4. Programozás

Az eszközök telepítését követően aktiváljuk a rendszert, beprogramozzuk az eszközöket, hogy ellássák funkciójukat.

5. Átadás

A funkciók programozásával és a mobil eszközök /számítógép / applikáció beállításával használatba veheti okosotthonát.

6. Support, utókövetés

Speciális szolgáltatásunk – és úgy gondoljuk, hogy ezáltal lesz igazán teljeskörű egy okosotthon megalkotása, hogy – a telepítést és a programozást követően sem hagyjuk magára Ügyfeleinket, ugyanis lehetőséget biztosítunk SUPPORT / ELŐFIZETÉSES szolgáltatásra, melynek lényege, hogy havi minimális rendszerfenntartási díj mellett egy állandó rendszerfrissítési, átprogramozási és készenléti/problémamegoldási szolgáltatást nyújtunk.

Okosotthon telepítés

automatizálás | szabályozás | ellenőrzés távolról is

Egyedi ajánlat alapján.