Agg Dániel

Agg Dániel

É 08-0529 építész tervező
SZÉSZ 08-0529 építészeti szakértő
SZÉS2 08-0529 épületszerkezeti szakértő
SZÉS4 08-0529 épületfizikai szakértő
SZB 08-0529 beruházási szakértő

+36 20 508 0878

 

Lőczi Gergő

Lőczi Gergő

É 01-6216 építész tervező

+36 30 375 1902

Pályázatíró partnerünk:

Europatender Consulting Kft.

Farkas Norbert

Farkas Norbert

ügyvezető, közgazdász, pályázatíró Katalógus

Megvalósíthatósági tanulmány

projekt-előkészítés | technológiai terv - vázlatterv - költségelemzés

Egyedi ajánlat alapján.

A megalapozott tervezési program, az azt alátámasztó technológiai terv, vázlatterv és költségelemzés előre történő elkészítésével abban tudjuk Megbízóinkat segíteni, hogy mikor az szükségessé válik, a számukra előnyös döntést gyorsan meg tudják hozni.

Egy pályázat, vagy önerős beruházás sikere nagyban múlik az alapos projekt-előkészítésen, ami annál időigényesebb, minél összetettebb a projekt. Ha ezt a munkát előre elvégezteti, gyorsabban tud dönteni, és az idő pénz! Egy kései ébredés miatt sokkal nagyobb eséllyel csúszik majd el a beadással egy pályázatnál, így vagy lekési a kitűzött beadási határidőt, vagy minél később jut oda, mások annál nagyobb eséllyel merítik ki a rendelkezésre álló forráskeretet.

A várható beruházási és üzemeltetési költségek elemzése szintén nagyon fontos. Ezen belül is ki kell emelni a technológiai változatok elemzését, mert a kiválasztott legoptimálisabb technológia mindenre kihat. Ha rosszul lövi be a költségeket, és a megnyert pályázati összeg végül kevésnek bizonyul, már rövid távon gondként jelentkezhet, hogy a tervezettnél több önerőt kell beletennie. Ha együtt látja a szükséges ráfordítás és az elérhető hasznon mértékét, azon hosszabb távon pedig a megtérülés múlik. Így a projekt volumenéhez képest kis ráfordítással bármilyen beruházásnál előre meg tudja majd ítélni, egyáltalán érdemes-e belevágnia.

Bármikor vegye ismét elő projektjét, mivel akkor is ez lenne az első szükséges lépés, ez a befektetett munka nem veszik el. Ez egy kőkemény matematikai feladvány, aminek a megoldása a kellő műszaki és gazdasági ismeretek nélkül nem megy! Hívjon, és segítünk projektjének megalapozásában, hogy az tervezhető és ellenőrizhető pénzügyi keretek között valósulhasson meg!

"Aki nem tervez, a bukást tervezi meg."

(Winston Churchill)

Mit kapok?

1. Konzultáció

A konzultáción megismerjük egymást, miközben részletesen átbeszéljük az előzetes elképzeléseket és igényeket, illetve minden lényegesnek tartott szempontot.

2. Ajánlatadás és megállapodás

A szükséges társtervezőink és partnerünk bevonásával felállítjuk az érintett szakterületeket lefedő csapatot, majd ajánlatot adunk és megállapodunk.

3. Műszaki tanácsadás

A közösen lefektetjük és véglegesítjük a projektnél figyelembe veendő minden lényeges szempontot, amik mentén aztán megvizsgáljuk a lehetőségeket minden érintett szakterületen belül. Végül ennek eredményét közösen végigvesszük, mielőtt konklúziót vonunk.

4. Megvalósíthatósági tanulmány készítése

A technológiai változatok elemzésével a kiválasztott legoptimálisabb technológiának megfelelően összeállítjuk a tervezési programot. Elkészítjük a funkcionális elvárások teljesíthetőségét igazoló vázlattervet. Ezek alapján elemezzük a várható beruházási és üzemeltetési költségeket.

Ha kell, már vásárlás előtt segítünk a megfelelő ingatlan kiválasztásában, hogy az szabályozási, műszaki, funkcionális és anyagi szempontból is biztosan megfelelő legyen, vagyis tisztázzuk a megfogalmazott elvárások megvalósíthatóságát.

Megvizsgáljuk még a megtérülést és a fenntarthatóságot, mert a felkészültség anyagi előnyt jelent ügyfeleinknek.

Megvalósíthatósági tanulmány

projekt-előkészítés|technológiai terv-vázlatterv-költségelemzés

Egyedi ajánlat alapján.

*Az „Ajánlatot kérek” gombra kattintva a kapcsolatfelvételi űrlapra jut, melynek kitöltésével jelezheti ajánlatkérési szándékát. Az üzenet mezőben ne felejtse el megírni az előzetes elképzeléseit röviden. Ezután a megadott telefonszámon felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk az első konzultációra, amely cca. 1 órás és irodánkban ingyenes.