Agg Dániel

Agg Dániel

É 08-0529 építész tervező
SZÉSZ 08-0529 építészeti szakértő
SZÉS2 08-0529 épületszerkezeti szakértő
SZÉS4 08-0529 épületfizikai szakértő
SZB 08-0529 beruházási szakértő

+36 20 508 0878

 

Lőczi Gergő

Lőczi Gergő

É 01-6216 építész tervező

+36 30 375 1902

Házvásárlás előtti szakértés és tanácsadás

lakóingatlannál: családi ház, társasházi lakás, stb.

≤150 m2 | Budapesten 60.000,- Ft, Pest megyében br. 60.000-70.000,- Ft

>150 m2 | egyedi ajánlat alapján

Szeretné anélkül megvenni az ingatlanját, hogy az pénznyelővé válna?

A leendő ingatlantulajdonosokat segítem vásárlás előtti műszaki tanácsadással Budapesten és Pest megyében, hogy biztosak legyenek a megfelelő ház, vagy lakás vételében. Ez a jó választás pedig általában vagy anyagi előnyt, vagy több 10 millió Ft veszteség elkerülését is jelenti egyben.

Ha mi vagyunk a szemüvege, amin keresztül látja a műszaki állapot alapján szükséges ráfordítás mértékét is, milliókat spórolhat! Hívjon, és segítünk elvárásai tervezhető és ellenőrizhető pénzügyi keretek közötti teljesülésében!

Mit kapok?

Kezdeti megbeszélés

Az előzetesen megfogalmazott kérdései, elvárásai elolvasása után felhívjuk, és mi is kérdezünk. Ha a válaszhoz szükséges még valamilyen adatszolgáltatás (pl. tulajdoni lap, térképmásolat, dokumentáció, stb.), jelezzük, illetve ha kell, pontosítjuk a kérdéseket. Pest megyében a távolság, illetve 200 m2 feletti lakóingatlannál a megfogalmazott kérdésektől is függően meghatározzuk a szolgáltatási díjat. Ezután egyeztetünk időpontot a helyszíni szemlére.

Háttérvizsgálat

A helyszíni szemle előtt felkészülünk, és átnézzük a vizsgálandó ingatlanra vonatkozó szabályozás megfogalmazott kérdésekhez releváns részét. Pl. ha átalakítás, vagy bővítés a terv, az milyen mértékig megengedett (beépítettség mértéke!), stb.

Helyszíni szemle

Helyszíni szemle keretében szemrevételezzük a meglévő állapotot. Kiemelt figyelmet fordítunk annak telepítésére, térbeli összefüggéseire, funkcionális rendszerére, alaprajzi és metszeti elrendezésére, állapotára, illetve az esetleges károsodások nyomaira, és azok okának felderítésére.

Ha vásárlás utánra belső átalakítást, felújítást, vagy bővítést is tervez, ellenőrizzük a nettó és bruttó alapterület mértékét, valamint az épületmagasságot.

Személyes konzultáció

Egy kávé mellett leülünk megbeszélni a helyszíni szemle tapasztalatait, és megnézzük, hogyan valósíthatóak meg a megfogalmazott elvárások. Ha szükséges, rajzolunk is.

A cél, hogy fel tudjuk mérni, mennyibe kerül az ingatlan olyanná alakítása, amilyennek Ön szeretné!

Amikor látjuk a rendelkezésre álló keretből a vételárra fordítható maradékot, összevetjük azt a kínálati árral. Ennek fényében vonunk konklúziót, és fogalmazzuk meg javaslatainkat, ami lehet vásárlás, ütemezés, tovább keresés, inkább új építésben való gondolkodás, stb.

A végén aláírjuk az előkészített teljesítési igazolást, ami alapján kiállítjuk a számlát.

Házvásárlás előtti műszaki tanácsadás

lakóháznál, vagy lakásnál

150 m2 | Budapesten br. 60.000,- Ft, Pest megyében br. 60.000-70.000,- Ft

>150 m2 | egyedi ajánlat alapján

A „Megbízom” gombra kattintva a kapcsolatfelvételi űrlapra jut, melynek kitöltésével jelezheti megbízási, illetve ajánlatkérési szándékát. Az üzenet mezőben adja meg a vizsgálandó lakóingatlan címét, az előzetesen megfogalmazott kérdéseit, elvárásait és a számlázási adatait. A feltüntett alapterület nettó alapterületre vonatkozik.