Agg Dániel

Agg Dániel

É 08-0529 építész tervező
SZÉSZ 08-0529 építészeti szakértő
SZÉS2 08-0529 épületszerkezeti szakértő
SZÉS4 08-0529 épületfizikai szakértő
SZB 08-0529 beruházási szakértő

+36 20 508 0878

 

Lőczi Gergő

Lőczi Gergő

É 01-6216 építész tervező

+36 30 375 1902

Építészet és generálkivitelezés, ügyintézés

új építés | bővítés | átalakítás | felújítás | energetikai korszerűsítés

Egyedi ajánlat alapján.

A tervezés után generálkivitelező partnerünkkel közösen segítjük  Megbízóinkat tervezhető és ellenőrizhető pénzügyi keretek közötti kivitelezéssel. Ingatlancéljukat terv szerinti minőségben, fix áron, garanciával valósítjuk meg, közben teljes körű támogatást biztosítunk.

A kivitelezés fázisai

1. Konzultáció

Megismerik kivitelező partnerünket is, akivel kiegészülve újra átbeszéljük közösen a projekt lényegesnek ítélt részleteit a tervezési folyamat eredményeként elkészült tervdokumentáció és az annak részét képező tételes költségvetés alapján.

2. A tételes költségvetés ellenőrzése, kiemelten ügyelve a mennyiségekre és a Kivitelezési dokumentációval való összhangra

Megválaszoljuk kivitelező partnerünk kérdéseit, amelyek a közös konzultáción megbeszéltekre figyelemmel a tételes költségvetés kiírás, illetve a dokumentáció részletes átnézése során fogalmazódnak meg. Ezt követően közösen véglegesítjük a műszaki tartalmat, amely a kivitelezésre vonatkozó ajánlat alapját fogja képezni.

3. Ajánlatadás a tételes költségvetés alapján a kivitelezésre

Kivitelező partnerünk a véglegesített műszaki tartalom alapján kivitelezési fázisokra bontott ajánlatot ad, ami a feladatba bevonni szükséges minden alvállalkozó díját is magába foglalja. Ez az ár, ha nem történik menet közben megrendelői oldalról változtatás, FIX ár, ami az építkezés ideje alatt nem fog változni.

4. Megállapodás

A kivitelezésre tett ajánlat személyes átbeszélése után szerződést kötnek kivitelező partnerünkkel, amiben a felek által lényegesnek tartott minden elemet rögzítenek.

5. Értékteremtés a megállapodás betartásával

Kivitelező partnerünk kötött határidőn belül vállalja a pontos és minőségi szolgáltatást a kivitelezés lebonyolítása alatt: biztosítja az építési munka felelős műszaki vezetését, vezeti az elektronikus építési naplót, felel a technológiai leírások betartásáért, a beépített anyagok és az építési munkák minőségéért.

A minden szakmával való külön egyeztetés és azok munkájának összehangolása helyett a mindössze egy emberen keresztüli folyamatos ügyfélorientált kapcsolattartás és a fix ár következtében ügyfeleink izgalmas és örömteli folyamatként emlékeznek vissza az építési, átalakítási vagy felújítási munkálataikra, ami során legizgalmasabb feladatuk a burkolatok és színek kiválasztása volt.

A menet közben pótmunkaként felmerülő, megengedett jogszabályi kereteken belüli módosítási igényeket igyekszünk rugalmasan lekezelni, amihez a szükséges tervmódosításokat és ügyintézést szükség szerint elvégezzük.

A kivitelezés közben szükség esetén állunk rendelkezésre tervezői művezetés, vagy műszaki ellenőrzés keretében, illetve elkészítjük a Megvalósulási tervet, majd közreműködünk a használatbavétel során.

 

Generálkivitelező partnereink:

Bau Generál Kft   Generál Kommandó   Penem Ingatlan

Építészet és gerenálkivitelezés, ügyintézés

új építés |bővítés | átalakítás | felújítás | energetikai korszerűsítés

Egyedi ajánlat alapján.

*Az „Ajánlatot kérek” gombra kattintva a kapcsolatfelvételi űrlapra jut, melynek kitöltésével jelezheti ajánlatkérési szándékát. Az üzenet mezőben ne felejtse el megírni a kivitelezéssel érintett ingatlan címét és az elvégzendő munka lírását röviden. Ezután a megadott telefonszámon felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk az első konzultációra, amely cca. 1 órás és irodánkban ingyenes.