Agg Dániel

Agg Dániel

É 08-0529 építész tervező
SZÉSZ 08-0529 építészeti szakértő
SZÉS2 08-0529 épületszerkezeti szakértő
SZÉS4 08-0529 épületfizikai szakértő
SZB 08-0529 beruházási szakértő

+36 20 508 0878

 

Lőczi Gergő

Lőczi Gergő

É 01-6216 építész tervező

+36 30 375 1902

Építésügyi műszaki szakértés

építészet | épületszerkezet | épületfizika | beruházás

Egyedi ajánlat alapján.

Az ingatlantulajdonosoknak segítünk építésügyi műszaki szakértési szolgáltatásunkkal a felsorolt szakterületeken belüli ingatlannal kapcsolatos kérdéseik tisztázásában, ezáltal a megoldás felé mozdítva őket.

Az építésügyi műszaki szakértés célja általánosságban az építési tevékenységgel kapcsolatos műszaki jelenségek ok-okozati összefüggéseinek értékelése, a vitatott esetek megítélése, hibák, hiányosságok, károk, illetve ezek okainak feltárása, és mindezek szakvéleményben történő összegzése a megbízásban feltett kérdésekre adott válaszok formájában, a Megbízó által rendelkezésre bocsátott dokumentumok, helyszíni szemle, helyszíni vizsgálatok, szükség szerint laboratóriumi vizsgálatok alapján.

Hívjon, és segítünk a tisztánlátásban!

Jogosultsági területeink

Általános építmények építészeti szakértése

Az építészeti tervezési körébe tartozó építmények szakértése építészeti vonatkozásban.

Épületszerkezeti szakértés

Természetes anyagokból, előregyártott, vagy helyszínen előállított anyagstruktúrával kialakított magas- és mélyépítési épületszerkezetek elemeinek és összeépített struktúráinak vizsgálata, ok-okozati értékelése az előírt teljesítményadatok alapján.

Épületfizikai szakértés

Építmények hő- és páratechnikai rendszereinek, hangszigetelési és akusztikai, rezgés elleni védelmének, nedvességi vizsonyainak, illetve szerkezeti méretezések, kialakítások, megoldások szakértése.

Építési beruházások építésügyi műszaki szakértése

Beruházások előkészítése, a megvalósítási folyamatok irányítása ("beruházásvezető mérnök"), illetve a kivitelezési munkák műszaki tartalmának vizsgálata, értékelése.

Építésügyi műszaki szakértés

építészet | épületszerkezet | épületfizika | beruházás

Egyedi ajánlat alapján.

*Az „Ajánlatot kérek” gombra kattintva a kapcsolatfelvételi űrlapra jut, melynek kitöltésével jelezheti ajánlatkérési szándékát. Az üzenet mezőben ne felejtse el megírni a szakértéssel érintett ingatlan címét és a megválaszolandó kérdéseit röviden. Ezután a megadott telefonszámon felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessünk.