Agg Dániel

Agg Dániel

É 08-0529 építész tervező
SZÉSZ 08-0529 építészeti szakértő
SZÉS2 08-0529 épületszerkezeti szakértő
SZÉS4 08-0529 épületfizikai szakértő
SZB 08-0529 beruházási szakértő

+36 20 508 0878

 

Lőczi Gergő

Lőczi Gergő

É 01-6216 építész tervező

+36 30 375 1902

Egyedi bútor tervezés, gyártás és beépítés

lakótéri bútor | közületi bútor | berendezés és LED világítás

egyedi ajánlat alapján

  A tervezett tevékenységektől és egyéni szükségletektől függően rengeteg szempont befolyásolhatja, hogy milyen számunkra a megfelelő bútor. Ilyen többek közt a rendelkezésre álló hely, a helyiség stílusa, a funkcionalitás, hogy milyen térben és mire szeretnénk használni az adott bútort, és még sorolhatnánk. Előre elkészített bútorok válogatásánál akarva-akaratlanul folyamatosan kompromisszumokat kötünk. Jó a méret, de nem tetszik a szín? A szín megfelel, de nem passzol a helyére? Melyik követelményünkről mondjunk le legelőször? De miért mondana le bármelyikről is? A helyükre szabott egyedi bútorainkkal semmilyen kompromisszumot nem kell kötnie!

  Építész tervezőként olyan nekünk a bútorozás, mint egy hidegburkolónak a fugázás: a művünk megkoronázása, egyben örömmunka a végjátékban. Fontosnak tartjuk, ezért komplex minőségi szolgáltatásunkra a bútorozásban is számíthatnak Megbízóink! A megtervezés után a bútorozás megvalósításához is biztos hátteret nyújt partnerünk faipari áruháza hatalmas választékával és lapszabászata modern gépekkel felszerelt üzemével, ahol bármilyen egyedi bútort elkészítenek igény szerint.

  Mivel már a térformálás első lépéseitől kezdve fogjuk össze a munkát, egy projekten kívülről kissé idegenül érkező bútorgyártóhoz képest azért tudunk mi harmonikusabbat és kiemelkedőbbet nyújtani, mert kevesen látják át nálunk jobban a térbeli összefüggéseket és szükségleteket. A szakágakat is mi fogtuk össze, ezért számunkra a különböző vizes és elektromos kiállások, levegő elszívások és befúvások helytelen figyelembe nem vétele sem okozhat később meglepetést. Ha a harmóniára, mint egy kerék stabilitására tekintünk, a bútorozás megtervezése az egyik küllő az álmennyezet tervének küllője mellett. Életünk jelentős részét különféle terekben töltjük, amelyek minősége és komfortja azért fontos, mert ezek milyensége kihat a mentális egészségünkre is. Igazán komfortosan viszont csak akkor fogjuk érezni magunkat egy térben, ha annak használhatósága és stílusa a mi igényeinknek és ízlésünknek megfelelő. Amennyire meghatározó az emberek megjelenésében a ruházat, épp annyira nincs kényelemvesztés nélküli térhasználat sem átgondolt és egyedi igényre szabott bútorozás nélkül zárt helyiségekben, különösen, ha azok kisebbek. Ne bízza a véletlenre, válassza a már elsőre jó megoldást!

Konyhabútor

Konyhabútor

Egyedi konyhabútorok tervezése, gyártása és beépítése tömörfából vagy bútorlapból, klasszikus vagy modern stílusban. Amerikai konyha, konyhasziget, bárpult, főzőfülke, minikonyha, kis konyha, panelkonyha, kamra. Funkcionalitás és esztétika körültekintően kiválasztott beépített készülékekkel. Az előre átgondolt, jól megtervezett rendszerezésre mindig kiemelt figyelmet fordítunk, mert az a mindennapi használatot rendkívül megkönnyíti.

Nappali bútor

Nappali bútor

TV-szekrények, ágyak, éjjeli szekrények, komódok, és más egyedi nappali bútorok tervezése, gyártása és beépítése. Különböző led-es fénytechnikai megoldásokkat alkalmazunk a kívánt hangulat megteremtése érdekében.

Egyedi nyílászáró

Egyedi nyílászáró

A helyiségek stílusához illeszkedő egyedi nyílászárók tervezése, gyártása. Rengeteg szín és üvegbetét variáció! Régi nyílászárók felújítása tokborítással.

Irodabútor, üzletberendezés, közületi bútor

Irodabútor, üzletberendezés, közületi bútor

Irodák, rendelők, üzletek, kozmetikák, fodrászatok, körmös szalonok egyedi berendezéseinek tervezése, gyártása és beépítése. Recepciós pult és ügyfél fogadó tér, íróasztalok, kartoték polcok, biztonsági zárral ellátott irattároló szekrények, zárható fiókok, tervező-, és rajzasztalok, írnok és titkári asztalok, állítható magasságú állóasztalok, és más egyedi üzletberendezés.

Hálószoba, gardrób és dolgozószoba

Hálószoba, gardrób és dolgozószoba

Ágyak, gardróbok, beépített szekrények, asztalok, polcok tervezése, gyártása és beépítése tömörfából, bútorlapból, kiváló minőségű csúszó vasalatokkal, tükörrel, vagy anélkül, praktikus belső elrendezéssel, az igényei szerint.

Fürdőszoba bútor

Fürdőszoba bútor

Vízálló, páraálló, hőálló, minőségi fürdőszoba, mellékhelyiség, mosókonyha bútorok tervezése, gyártása és beépítése. A tervezés és beszerelés során együttműködünk a víz-, villany- és gázszerelőkkel.

Belsőépítészeti megoldások

Belsőépítészeti megoldások

Fából készült belsőépítészeti elemek: védőkorlátok, lépcsők, kültéri burkolás kiváló minőségű fából UV és időjárásálló kivitelezéssel, kerítések tervezése, gyártása és beépítése.

Előszoba

Előszoba

Előterek és előszobák bútorai ülőkével, akasztókkal, tárolófelületekkel és egyéb kényelmi funkcióval. Panellakás előszobaszekrényeinek gardróbbá alakítása, tolóajtóval, tükörrel, beépített világítással és különböző extrákkal. Kis bútorok: komódok, konzolasztalok, dohányzó asztalok, radiátor, mérőóra takaró bútorok. Megtervezzük, legyártjuk és beépítjük.

 

Bútorgyártó partnereink:

Hírös ablak   BR home

Munkafolyamatunk

1. Kapcsolatfelvétel

A megkeresését jelzi telefonon, e-mailben, vagy facebook-oldalunkon küldött üzenetben, és egyeztetünk egy minden fél számára megfelelő időpontot. 
Ha már az épület tervezését követően a belsőépítészeti tervezésben is részt vettünk a projektben, akkor eddigre már ismerjük egymást. Ennek köszönhetően a bútorozás szempontjából több hétnyi időt nyer, mert már tudjuk a helyiség méreteit, a részleteket, hogy mire kell figyelni, és eddigre már átadtunk egy bejárható 3D modellt is (látványkép helyett) a teljes épületről, ami egy egymással egyeztetett bútorozási koncepciót is tartalmazott, amit már csak a pontos anyagválasztást kell véglegesíteni. Ez praktikusan azt jelenti, hogy eddigre a 2., 3. és 4. munkafázis nagy része már kész, és az időpontot a maradék egyeztetésére beszélünk meg. Így hamarabb vehető használatba az épület, ez az idő pedig pénzben könnyen kifejezhető előnyt jelent általában.

2. Személyes találkozó a bemutatóteremben - anyagok, szerelvények, beépített berendezések megtekintése

Partnerünk bemutatótermében személyesen megismerkedhet ügyintézőjével, aki megmutatja Önnek a faipari áruházuk munkalap, front, fiókrendszer, vasalat, fogantyú, bútorvilágítás és beépített konyhai eszköz választékát, amiből választani tud. A személyes találkozóra ne felejtsen el fotókat hozni a helyszínről, és kérjük, hozzávetőleg mérje le a rendelkezésre álló helyet. Ha vannak már konkrét elképzelései (felhasználandó anyagok, megmunkálás, háztartási gépek, stb.), jelezze, hogy nagyobb hangsúlyt helyezhessünk azokra. Bútoráról egy szabadkezes vázlatot készítünk, és előzetesen tájékozódhat a megrendelni kívánt bútor becsült költségeiről. Az így kitisztázottak alapján, az elképzelt bútor méretének és összetettségének ismeretében ajánlatot adunk a bútor megtervezésére, amely magába foglalja a helyszíni felmérést és a tételes költségvetés elkészítését is. A tervezés díja azonban a bútor árának részét képezi, így az abból levonásra kerül, mikor a bútort is megrendeli tőlünk.

3. Helyszíni felmérés

Egyeztetett időpontban a beépítendő bútor helyszínén felkeresi Önt munkatársunk, és az adott helység pontos felmérése után konkretizáljuk elképzelését, igényeit. Ez fontos a látványterv és a pontos tételes költségvetés elkészítéséhez. Amennyiben szükséges, hasznos és praktikus megoldásokat ajánlunk szakmai tapasztalataink alapján. Megbeszélésünk fontos része az anyagválasztás véglegesítése és a megvalósíthatóság folyamatának ismertetése.

4. Tervezés

A pontos felmérés és a megbeszéltek alapján elkészítjük a bútor vázlattervét, amely előzetes látványtervet is tartalmaz. Először is megmodellezzük a bútort befogadó helyiségrészt, amibe majd a bútor 3D modellje is belekerül. A bútor elhelyezését befolyásoló semmilyen adottság nem kerülheti el így a figyelmet, mint a falak, nyílászárók, vizes és egyéb kiállások helyei, villanykapcsolók, konnektorok, fűtéscsövek, stb. Ezután következhet a bútor megtervezése és elhelyezése a már meglévő térben. A színeket, formákat és tömegarányokat mutató látványterv segítségével egyrészt képet kaphatunk elképzelésünkről, és már a tervezési fázisban elkerülhetjük az esetleges hibákat. A vázlatterv átadásakor újabb megbeszélést tartunk, hogy megbeszéljük az esetleges változtatásokat, amelyeket a bútor tervén átvezetünk, és véglegesítjük azt.

5. Költségvetés

Az elfogadott terv alapján elkészítjük a kiválasztott anyagok, berendezések és kiegészítők alapján beárazott tételes költségvetést, amely tartalmazza az építendő bútor összes alkatrészének megnevezését, anyagmegnevezését, darabszámát, vagy méretét az egység anyagköltség és munkadíj feltüntetésével, illetve ezek összesítésével. További észrevételek esetén az árkorrekcióra még ekkor is van lehetőség.

6.Szerződéskötés

A véglegesített és elfogadott árazott tételes költségvetés a szerződés alapját képezi. Az abban foglaltak mellett rögzítjük még a kivitelezés módját, a fizetés módját, a szállítást valamint a gyártási és beépítési határidőket, illetve a felek által lényegesnek tartott minden egyebet. Ha szükséges, természetesen szerződéskötés után is lesz lehetőség változtatásra, de az a vállalási díjra és határidőre várhatóan kihatással lesz.

7. Kivitelezés

A jóváhagyott tervek és költségvetés alapján rögtön elindítjuk az anyagbeszerzést, hogy asztalos szakembereink mielőbb elkezdhessék, és a vállalt határidőre elkészíthessék egyedi bútorát. 
A gyártási folyamat az alábbi eljárásrendben történik: 
a. alapanyagok méretre szabása, élzárás, esetenként marás 
b. bútorszerkezet teljes összeépítése 
c. ellenőrzés (minőség ellenőrzése, kiegészítők hiánytalansága) 
d. felkészítés a kiszállításra és helyszíni beépítésre

8. Készre szerelés, kiszállítás és beszerelés

Bútorát készre szereljük, az anyag, valamint az összeépítés minőségét egyaránt ellenőrizzük, majd a szállításhoz szükséges mértékben szétszereljük. Ezután időpontot egyeztetünk Önnel a helyszínre szállításhoz és készre szereléshez. A szállítás általában korpuszra szerelt állapotban történik, nagyobb bútorok esetében lapra szerelt állapot sem ritka. A bútort a helyszínen újraépítjük, gondosan odafigyelve az elemek és a környezet épségére és tisztaságára. Fontos tudni, hogy ez a munka több órát, de akár egy napot is igénybe vehet, ezért mindenképpen úgy kell készülnie, hogy ezen a napon rendelkezésünkre álljon. Ez azért is szükséges, hogy a munka befejezése után munkatársunk a garanciajegyeket, használati és karbantartási útmutatókat át tudja adni.

9. Utókövetés, garanciális időszak

A bútorzat elkészülte és beszerelése után is készségesen állunk Ügyfeleink részére az esetlegesen felmerülő további kérdésekkel, kérésekkel kapcsolatban. Amennyiben az első napokban valamilyen rendellenességet tapasztal, és jelzi azt felénk, akkor munkatársunk kimegy Önhöz, és elvégzi a szükséges korrekciókat. A garanciális időszakban, de akár azon túl is, bármilyen gond vagy kérdés esetén hívhat minket, és készséggel segítünk azokat megoldani. 

Bármire is használja bútorát, a fő cél, hogy azzal a végzett tevékenység inkább mindennapi öröm legyen, mint terhelő kötelesség! 

 

Egyedi bútor tervezés, gyártás és beépítés

lakótéri bútor | közületi bútor | berendezés és LED világítás 

Egyedi ajánlat alapján. 

*Az „Ajánlatot kérek” gombra kattintva a kapcsolatfelvételi űrlapra jut, melynek kitöltésével jelezheti ajánlatkérési szándékát. Az üzenet mezőben ne felejtse el megírni a kivitelezéssel érintett ingatlan címét és az elvégzendő munka lírását röviden. Ezután a megadott telefonszámon felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk az első konzultációra, amely cca. 1 órás és irodánkban ingyenes.