Agg Dániel

Agg Dániel

É 08-0529 építész tervező
SZÉSZ 08-0529 építészeti szakértő
SZÉS2 08-0529 épületszerkezeti szakértő
SZÉS4 08-0529 épületfizikai szakértő
SZB 08-0529 beruházási szakértő

+36 20 508 0878

 

Lőczi Gergő

Lőczi Gergő

É 01-6216 építész tervező

+36 30 375 1902

Belsőépítészeti tervezés

mint a komfort és az üzleti célok megvalósításának eszköze

Egyedi ajánlat alapján.

Már kis többletért is meghatározó esztétikai és használói élményt lehet elérni a belsőépítészettel. Azt adjuk Megbízóinknak, hogy ők, vagy ügyfeleik valami megfoghatatlan jó érzést, komfortosságot és harmóniát érezzenek a számukra létrehozott terekben.

"Az elegancia nem azt jelenti, hogy észrevesznek, hanem azt, hogy emlékeznek rád."

(Giorgo Armani)

Hívjon, és tapasztalja meg a különbséget!

A tervezés fázisai

1. Konzultáció

A konzultáción megismerjük egymást, miközben részletesen átbeszéljük az igényeket és minden lényegesnek tartott szempontot, valamint meggyőződünk az igények és lehetőségek összhangjáról.

2. Az előzetes tervezési program tisztázása és rögzítése

Az első konzultáció keretei között nem tisztázott, vagy ott felmerült, még nyitva maradt kérdéseknek utánajárunk. Ennek eredményét egyeztetjük egymással, majd összeállítjuk az előzetes tervezési programot, amely rögzít minden lényeges igényt és elvárást. Ezek tisztázása szükséges az ajánlatadáshoz.

3. Ajánlatadás az előzetes tervezési program alapján a tervezésre

A letisztázott előzetes tervezési program alapján tervezési fázisokra bontott ajánlatot adunk, ami a feladatba esetlegesen bevonni szükséges minden társtervező díját is magába foglalja.

4. Megállapodás

Az ajánlat személyes átbeszélése után szerződést kötünk, amiben a felek által lényegesnek tartott minden elemet rögzítünk.

5. Értékteremtés a megállapodás betartásával

Először is pontosan felmérjük a meglévő állapotot, majd szoros együttműködésben elkészítjük a vázlattervet, és ha kell, pontosítjuk, véglegesítjük a tervezési programot.

A vázlatterv jóváhagyása után elkészítjük a kívánt tartalmú dokumentációt és mellé a megtervezett belső bejárható 3D modelljét, amit saját eszközén is meg tud nyitni.

Generálkivitelező és bútorgyártó partnereinkkel közösen vállaljuk a megvalósítást is. A kivitelezés során tervezői művezetést, vagy műszaki ellenőrzést biztosítunk, hogy minden a tervek szerint, megfelelő műszaki tartalommal készüljön el. 

Belsőépítészeti tervezés

mint a komfort és az üzleti célok megvalósításának eszköze

Egyedi ajánlat alapján.

*Az „Ajánlatot kérek” gombra kattintva a kapcsolatfelvételi űrlapra jut, melynek kitöltésével jelezheti ajánlatkérési szándékát. Az üzenet mezőben ne felejtse el megírni a tervezéssel érintett ingatlan címét és az előzetes elképzeléseit röviden. Ezután a megadott telefonszámon felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk az első konzultációra, amely cca. 1 órás és irodánkban ingyenes.