Építészeti és gerenáltervezés, ügyintézés

Agg Dániel

É 08-0529 építész tervező
SZÉSZ 08-0529 építészeti szakértő
SZÉS2 08-0529 épületszerkezeti szakértő
SZÉS4 08-0529 épületfizikai szakértő
SZB 08-0529 beruházási szakértő

+36 20 508 0878

 

Lőczi Gergő

É 01-6216 építész tervező

+36 30 375 1902

új építés |bővítés | átalakítás | felújítás | energetikai korszerűsítés

Egyedi ajánlat alapján.

Építészeti és generáltervezési szolgáltatásunkkal segítjük Megbízóinkat elképzeléseiket reálisan megvalósítható formába öntve ingatlancéljaik stresszmentes és kiszámítható elérésében:

új funkció létesítésénél, a meglévő megtartásánál, vagy funkcióváltásnál, az általunk készített Építészeti-műszaki dokumentáció alapján a szükséges eljárás(ok) lefolytatásával ( településképi konzultáció | egyszerű belejelentés | településképi bejelentés | településképi véleményezés | építési engedélyezés | fennmaradási engedélyezés ), a kapcsolódó ügyintézés elvégzésével, hatóságokkal-szakhatóságokkal tönténő egyeztetésekkel (Népegyészségügy, NÉBIH, Katasztrófavédelem, stb.), kiviteli tervezéssel (Kivitelezési dokumentáció), a kivitelezés során tervezői művezetés biztosításával, majd közreműködéssel a használatbavétel során. Saját építész tervezői-szakértői tapasztalatunkat kiegészítve építészirodánk olyan állandó szaktervezői kapcsolatokkal rendelkezik, amely mérete és felkészültsége alapján alkalmassá teszi bármely léptékű és funkciójú épület komplex megtervezésére.

Hívjon, és segítünk elvárásai tervezhető és ellenőrizhető pénzügyi keretek közötti teljesülésében!

Ajánlatot kérek

A tervezés fázisai

1. Konzultáció

A konzultáción megismerjük egymást, miközben részletesen átbeszéljük az igényeket és minden lényegesnek tartott szempontot, valamint meggyőződünk az igények és lehetőségek összhangjáról.

2. Az előzetes tervezési program tisztázása és rögzítése

Az első konzultáció keretei között nem tisztázott, vagy ott felmerült, még nyitva maradt kérdéseknek utánajárunk. Ennek eredményét egyeztetjük egymással, majd összeállítjuk az előzetes tervezési programot, ami alapján meghatározható a lefolytatandó eljárások fajtája, az azokhoz szükséges dokumentációk típusa, tartalma és részletezettsége. Ezek tisztázása szükséges az ajánlatadáshoz.

3. Ajánlatadás az előzetes tervezési program alapján a tervezésre

A letisztázott előzetes tervezési program alapján tervezési fázisokra bontott ajánlatot adunk, ami a feladatba bevonni szükséges minden társtervező díját is magába foglalja.

4. Megállapodás

Az ajánlat személyes átbeszélése után szerződést kötünk, amiben a felek által lényegesnek tartott minden elemet rögzítünk.

5. Értékteremtés a megállapodás betartásával

Először is pontosan felmérjük a meglévő állapotot, majd szoros együttműködésben elkészítjük a vázlattervet, és ha kell, pontosítjuk, véglegesítjük a tervezési programot.

A vázlatterv jóváhagyása után szükség szerint egyeztetünk az illetékes szakhatóságokkal, hatóságokkal, majd elkészítjük a lefolytatandó eljáráshoz benyújtandó dokumentációt. Beszerezzük a szükséges előzetes szakhatósági hozzájárulásokat, és megindítjuk a lefolytatandó eljárást, amely során közreműködünk annak sikeres lezárultáig.

A tudomásulvétel, vagy építési engedély megszerzése, illetve jogerőre emelkedése után elkészítjük a Kivitelezési dokumentációt, amelyet szintén jóváhagyási terv és dokumentáció szakaszokra bontunk.

Generálkivitelező és bútorgyártó partnereinkkel közösen vállaljuk a megvalósítást is. A kivitelezés során tervezői művezetést, vagy műszaki ellenőrzést biztosítunk, hogy minden a tervek szerint, megfelelő műszaki tartalommal készüljön el.

A kivitelezés lezárulta után elkészítjük a Megvalósulási dokumentációt, és közreműködünk a használatbavétel során.

Építészeti és generáltervezés, ügyintézés

új építés |bővítés | átalakítás | felújítás | energetikai korszerűsítés

Egyedi ajánlat alapján.

*Az „Ajánlatot kérek” gombra kattintva a kapcsolatfelvételi űrlapra jut, melynek kitöltésével jelezheti ajánlatkérési szándékát. Az üzenet mezőben ne felejtse el megírni a tervezéssel érintett ingatlan címét és az előzetes elképzeléseit röviden. Ezután a megadott telefonszámon felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk az első konzultációra, amely cca. 1 órás és irodánkban ingyenes.

Ajánlatot kérek