Europatender Consulting - katalógus

TÖLTSE LE PDF-BEN

A BERUHÁZÁSOK SZAKÉRTŐJE tervezés | pályázat | projktmenedzsment | tanácsadás

BEMUTATKOZÁS

Az Europatender Consulting 2002-ben alakult Magyarországon.

Az elmúlt 14 évben fő küldetésünknek azt tekintettük, hogy hidat építsünk a műszaki lehetőségek, finanszírozási források és a mérnöki, menedzseri szakma között. Mára nem csak hazai, hanem komoly nemzetközi referenciával is rendelkezünk, mint projektmenedzsmet iroda.

Komplex portfoliónk előnye, hogy a tervezés, az engedélyeztetés, infrastrukturális előkészítés, üzleti tervezés, a finanszírozás, a kivitelezés is szolgáltatásaink közé tartozik. Ezzel ügyfeleink adminsztrációs terhe jelentősen csökkenthető, a projektfolyamat pedig gyorsítható.

A projektek előkészítésétől rendelkezésre állunk, hiszünk abban, hogy többéves szakmai tapasztalatunkkal és magasan kvalifikált csapatunkkal segítjük megbízóinkat abban, hogy fejlesztési elképzeléseik gyorsan, hatékonyan és professzionálisan valósuljanak meg.

FÓKUSZBAN: EGYEDI IGÉNYEK ÉS LEHETŐSÉGEK

Fontos számunkra, hogy minden esetben – legyen az lakossági megbízás vagy nemzetközi, nagyvállalati projekt – hogy mindig a megbízó számára optimális ajánlatot készítsük elő. Sok kivitelezővel és gyártóval állunk kapcsolatban, ezért mindig tudunk alternatívát biztosítani. Az árajánlat kidolgozása során tehát az egyedi igények és lehetőségek kerülnek a középpontba.

Komoly tapasztalattal rendelkezünk a pályázatírás területén, így a lehetséges források feltérképezésében és a pályázat elkészítésében is partnereink rendelkezésére állunk. Vállaljuk a dokumentáció teljeskörű előkészítését és a pályázattal kapcsolatos kötelezettségek teljesítését.

GARANCIÁT VÁLLALUNK MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNKRA!

ALAPELVEINK

MEGBÍZHATÓSÁG

2002 óta stabil jelenlét a piacon valamint több éves tapasztalat energetikai programok és pályázatok kapcsán. Ismert és elismert gyártókkal, partnerekkel működünk együtt. Garanciát vállalunk és együttműködéseink zöme hosszú távra szól.

WIN-WIN HELYZET

Akkor jó egy üzlet, ha a megbízó és a megbízott is jól jár, éppen ezért az Europatender Consulting mindent megtesz azért, hogy az együttműködés hatékony és zökkenőmentes legyen.

EGYÜTTGONDOLKODÁS

Kiemelten fontosnak tartjuk a speciális, egyedi ügyféligények felmérését és a lehetőségek körültekintő vizsgálatát. Amennyiben még az ingatlan megvásárlása előtt áll, úgy a kiválasztás folyamatát is segítjük, ha pedig már rendelkezésre áll a beruházáshoz szükséges terület, akkor annak adottságai és lehetőségei alapján készül a beruházási javaslat.

PROFIZMUS

Mérnökök, építészek, gépészek, statikusok, műszaki ellenőrök és projektmenedzserek biztosítják a projektek zökkenőmentes kivitelezését.

ÁTLÁTHATÓSÁG, BIZTONSÁG

Biztosítjuk a jogszabályi előírásoknak megfelelő munkafolyamatokat, az előkészítést, a tervezést, és a kivitelezés. Pályázati folyamatokban komoly tapasztalattal rendelkezünk, így minden esetben átlátható dokumentációt biztosítunk partnereinknek, segítve ezzel munkájukat.

HITELESSÉG

Van szabadalmi oltalom alatt álló szolgáltatáscsomagunk (Zöld Program). Jelen vagyunk a nemzetközi piacon (Mongólia, Spanyolország). Ismert és elismert gyártókkal, partnerekkel működünk együtt. Energetikai tanúsítványt állítunk ki, amely bizonyítja a munkánk, a korszerűsítés eredményét.

SZOLGÁLTATÁS

KOMPLEX MEGOLDÁSOK AZ ÖTLETTŐL A MEGVALÓSÍTÁSIG

 • Tanácsadás Helyszíni felmérés
 • Koncepcióterv készítése
 • Tervezés
 • Engedélyezési folyamatok
 • Pályázatírási projektmenedzsment

Előkészítjük és felügyeljük a beruházáshoz kapcsolódó dokumentációkat, szerződéseket. Helyszíni bejárásokon nyomon követjük a projekt megvalósulását, emellett folyamatosan monitorozzuk a műszaki és pénzügyi tervekben foglaltak betartását. Az együttműködés során a kivitelezőkkel és megbízóinkkal egyaránt tartjuk a kapcsolatot, a felmerülő kérdéseket gyorsan és rugalmasan egyeztetjük. Megrendelőink mindig pontos képet kapnak arról, hogy beruházásuk éppen hol tart, mindezt úgy, hogy nekik csak velünk kell kapcsolatot tartaniuk.

TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS

A műszaki és pénzügyi tervek fontosak projekt elindulásához, ezért szakembereink az alapos tervezés első lépéseitől egészen a kivitelezés befejezéséig segítenek Önnek a beruházás sikeres megvalósításában.

PÁLYÁZATOK KEZELÉSE

Támogatjuk Önt, hogy nagyobb eséllyel és kevesebb ügyintézéssel nyújthasson be pályázatokat. A projekt megvalósítási szakaszában pedig teljes körű menedzsment szolgáltatást nyújtunk a megvalósulás és a támogatás elszámolása érdekében.

PROJEKTMENEDZSMENT

Egy dedikált projektmenedzser felügyeli a kivitelezési folyamatokat, részfeladatok, alvállalkozókat. Önnek elegendő egyetlen emberrel tartania a kapcsolatot, aki minden kérdésben és ügyintézésben a rendelkezésére áll.

TANÁCSADÁS

Beruházást, felújítást, korszerűsítést tervez, de még nincs konkrét elképzelése vagy pontosabb képet szeretne kapni a folyamatról? Feltérképezzük a lehetőségeit, hogy a megvalósítás professzionális legyen.

ZÖLD PROGRAM

Gyorsan megtérülő, energiahatékony beruházások a környezettudatosság jegyében. KORSZERŰSÍTÉS EGY KÉZBEN, SZAKÉRTŐKTŐL. 

 • energiamegtakarítás korszerűsítés
 • napelem
 • hőszigetelés
 • megújuló energiaforrások

A TUDATOS ÚJÍTÁS

A Zöld Programmal az Európai Unió egyik fő célkitűzését, a környezetet károsító hatások csökkentését szeretnénk támogatni. Az épületek, lakóházak, otthonok a szén-dioxid kibocsátásának, hőveszteségének csökkentésével és a megújuló energiaforrások használatának növelésével mi is hozzájárulunk az európai célok megvalósításához. Szólunk mindazokhoz, akik bármilyen épületüket, legyen az gyártócsarnok vagy lakóház, megújuló energiaforrásokkal vagy bármilyen hőveszteséget csökkentő megoldással szeretnék korszerűsíteni.

A Zöld Programban is egy kézből biztosítjuk a műszaki felmérést, tervezést, kivitelezést és a műszaki ellenőrzést is.

ELŐNYÖK:

 • Közvetlen energia költség megtakarítás
 • Azonnali komfortérzet növekedés
 • Rövid távú megtérülés
 • Ingatlan értékének növekedése a kedvezőbb energetikai besorolás által
 • Javul az épület fenntarthatósága és állaga
 • Energetikai tanúsítvány bizonyítja az épület energetikai besorolását

 

MEGÚJULÓ ENERGIAFORRÁSOK

A napelemek, napkollektorok, a szélenergiával hajtott villamos generátorok vagy a talaj viszonylag állandó hőmérsékletét kiaknázó hőszivattyús rendszerek olyan energiákat hasznosítanak, melyek bárki számára elérhetők. Ezek ingyenes energiaforrások. Ezeknek a rendszereknek a beüzemelési költsége néhány év alatt megtérül. Valóban realizálható költségmegtakarítás érhető el, nem utolsó sorban pedig beépítésükkel, használatukkal Ön is hozzájárul környezetünk védelméhez.

ÉPÜLETENERGETIKAI FEJLESZTÉSI BÁRKINEK

Szolgáltatásunk a teljes beruházást lefedi akkor is, ha Ön pályázati támogatással szeretné megvalósítani elképzeléseit.

Főbb beruházási területek:

 • Hőszigetelés
 • Nyílászáró csere
 • Fűtéskorszerűsítés
 • Világítás korszerűsítés
 • Megújuló energiaforrások beépítése

 

 

TÖLTSE LE PDF-BEN