Magunkról

 
Agg Dániel
okl. építészmérnök, vezető építész tervező
építészeti szakértő, épületszerkezeti szakértő
Győr-Moson-Sopron Megyei Építész Kamara
É, SZÉSZ, SZÉS2, SZÉS4, SZB 08-0529

+36 20 - 508 08 78
agg.daniel@ffstudio.hu

 További információ >
Lőczi Gergő
okl. építészmérnök
építész tervező
Budapesti Építész Kamara
É 01-6216
+36 30 - 375 19 02
loczi.gergo@ffstudio.hu
 
Csönge Krisztián
okl. építészmérnök
építész tervező
Budapesti Építész Kamara
É 01-6405

+36 20 - 527 54 75
iroda@ffstudio.hu

 
 
 

  Biztonságot nyújtunk ügyfeleinknek a jó döntések meghozásához adott segítségünkkel, akár már a megvásárolandó optimális ingatlan kiválasztásában történő közreműködéstől kezdve. Költséghatékony szemlélettel és alapossággal dolgozunk értük. Megbízóink előzetes elképzelését megvizsgáljuk generáltervező építész szemmel is, és ha ennek során buktatót észlelünk, feltárjuk az okát és megkeressük a megoldást. Ezután ebből az elképzelésből olyan közös pozitív célt, pontosabban tervezési programot fogalmazunk meg, amely minden szempontból, vagyis az elvárások, lehetőségek, szabályozás és ár szempontjából is megvalósítható.

  Ezután ezt a tervezési program rögzítette keretet töltjük ki egyre jobban a részletekkel. Közben a fókuszt a létrehozandó terekben folyó tevékenységekre és az egyéni szükségletekre helyezzük: azokban ki hol mikor mivel/kivel mit és hogyan csinál, ahhoz mire van szüksége. Azért tartjuk rendkívül fontosnak ha mindennek van helye és értelme, mert így lehet a végeredmény igazán költséghatékony, mert így lehet a lehetőségekből a legtöbbet kihozni: vagy kevesebb alapterületen megvalósítani a célt (=kisebb bekerülési költség), vagy a rendelkezésre álló területen minél többet megvalósítani (=magasabb profit). Megbízói igény esetén ezt szívesen fokozzuk egészen addig, amíg a rendelkezésre álló alapterületen a hagyományos megközelítéssel lehetségeshez képest akár cca. 1,2-1,5-szer akkora programot meg nem valósítunk kényelemvesztés nélkül, egyedi igényre szabott ügyes bútorozással kombinált nagyon átgondolt térhasználattal. Ez a szemléletmód és megközelítés új építésnél még csak hasznos, egy működő üzem bővítésének üzemleállás nélküli megvalósításához viszont már inkább szükséges. A tevékenységekre és szükségletekre alapozott tervezés során elengedhetetlennek tarjuk még a komplex gondolkodást, azaz az építészet, belsőépítészet, design és más társtervezői szakági munkarészek, illetve a kivitelezés sajnálatos szétválásának újra egyesítését, egy kézben tartását.

  Fontos számunkra, hogy a nap végén mindenki elégedett legyen a jó végeredménnyel, amihez - legyen szó otthonról, vagy munkahelyről - a Megbízó, Tervező és Kivitelező alkotta csapat tagjainak mind oda kell tennie a magáét. Azért dolgozunk, hogy ügyfeleink ne egy nyomasztó, kezeik közül kifolyó, hanem egy izgalmas és örömteli folyamatként éljék meg projektjeiket, amit ők értékelnek. A közös munka során hosszútávú kapcsolatot építünk ki egymással, ezért a további építészeti, belsőépítészeti, illetve egyéb tervezési, átalakítási, felújítási, karbantartási munkáikat is gyakran velünk terveztetik, végeztetik.

  Tapasztalja meg Ön is a különbséget a tervezéstől a kivitelezésen át a költözésig:
Fines Finium Studio építésziroda - ahol az Ön használatbavétel utáni elégedettsége a termék!

 

Mit kínálunk Önnek és ingatlanjának?

Ha Ügyfelünk tervdokumentáció elkészítésével bíz meg minket
További információ >

Ha Ügyfelünk tervdokumentáció elkészítésével és kivitelezésben való közreműködéssel bíz meg minket
További információ >

Ha Ügyfelünk kivitelezésben való közreműködéssel bíz meg minket
További információ >